Wednesday, June 20, 2007

Macedonia 16-20 mai


ooo da...am participat la un seminar pe tema : an international change experience...care poate fi interpretata in legea fiecaruia asa cum pofteste:) intr-adevar seminarul a fost organizat in Macedonia. Participantii au fost din Romania, Israel, Bulgaria, Turcia, Macedonia, Grecia, Letonia, etc.
a fost o experienta foarte draguta, cu amintiri de tot felul. Lumea a fost foarte deschisa si bine dispusa:) chiar daca vremea nu a tinut neaparat cu noi...insa totul a fost bine organizat si oamenii au venit la ei cu multe schimburi de buna dispozitie, ceea ce a facut sa fie un weekend reusit.
as putea sa scriu mult despre acest seminar, despre lectiile de yoga, despre workshopurile de advertising tinute de Tziki, despre cantecele f "originale" cu versuri care nu se repeta deloc:)) si despre masa traditionala de Shabat la care "nu s-a baut mai nimic...", despre dansurile de salsa si cele israeliene, despre acel tur de orientare..concurs tinut in Ohrid, mers deasupra apei si prin ploaie, cantat si inglodat, pozat si enervat, aaa si sa nu uit de lebedele alea frumoase care erau f gratioase si stateau f frumos la pozat:). sa nu uit nici de serile din hotel cu program prelungit de voie si dupa puteri:d, de plimbarile in frig, de cautarile dupa inghetata, de acele party-uri cu dansatori foarte dezlantuiti:)) , cu baieti si fete cu chef de ...distractie of course.
all in all atmosfera in care te puteai integra destul de usor si unde puteai sa ti intalnesti cunostintele deja internationalizate:)))) mai vbim....

No comments: