Saturday, March 22, 2008

Chiar se poate

"Un glont ar fi probabil cea mai scurta rezolvare la ceea ce vrem cu totii câteodată. O lama pe verticala ar fi chiar stupid. E chiar aiurea sa treci pe langa viata si sa ignori atatea lucruri care pot fi asa de minunate. Un gust ce-ti poate aduce aminte de copilarie; un miros ce te trezeste din pat si te provoaca la o zi plina de activitati; o raza de lumina ce-ti surade prin perdea si te scoate afara din casa; o inbratisare care-ti spune ca totul va fi bine, care te surprinde cu toate ca te asteptai, care te uimeste cu toate ca stiai ca te va atinge, care te lasa tremurand ca nici un alt lucru care te-a facut sa tremuri vreodată; un sarut, care te trezeste la viata si face ca tot ceea ce a existat pana atunci sa nu conteze; o soapta care in cele mai negre zile te scoate la lumina si te face sa zambesti, lasand grijile sa para un nonsens stiind ca acel glas te sustine si te alinta..."
dragostea e chiar stupida. dupa indelungate episoade te ridici si cazi din nou, te repeti in acel cerc vicios si totusi nu te poti opri. exista trei feluri principale de oameni, cei care traiesc si iubesc, si cei care se realizeaza, si cei frustrati de viata celorlalti. La ce folos toata minunăţia asta daca n-ai de gând sa o împărţi decât cu tine!!!

*cer aprobarea de copywriting...si muza inspiratoare unui blogger

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rina said...

1.nu mai vreau cheesy comments:D really!!!
2. adrian...chiar nu inteleg dc persisti cu o ambitie extrema de a scrie...chestii care unele le-ai nimerit, la altele mai ai de sapat si de facut cercetari...cu limbile ai nimerit ceva..am terminat bilinv..poate ajungi la SRI sa-mi zici si ce fac bunicii mei, dragii de ei..asa..apoi ce e cu insistenta asta? cu ce te ajuta? te descarci? te simti bine? e cam ultima data knd rasp si mai ales pe blog ..blogul nu e mail pt a posta commenturile d ela tine..sorry dar nu prea vad o logica in ceea ce vrei tu de la mine.