Saturday, April 14, 2007

Nimic e totul

Poate ca asa e mai bine. Va suna cunoscut, nu?
ieri a fost o zi prea "plina" din toate punctele de vedere. prea cald si prea obositor mintal:)
in fine..am ajuns la concluzia ca atunci cand nu ai nimic concret poti avea incet incet totul, pornind de la capat spre ceva mai bun decat inainte; e mai usor asa decat sa repari din mijlocul a ceva..am fost pe inteles cred:P Acum esti inapoi de la un "0" (zero) mai concret spre ce vrei tu sa fie. Orice bun.
scriind asta speram sa mi vina in minte un mesaj pentru o campanie anti obezitate:) nu va intrebati care-i legatura ca nu o sa o gasiti. Insa ma tot gandesc.. poate ca si ei, acei mai dolofani pornesc de la un nimic, ca apoi sa ...continuati va rog..un brainstorming ar fi de folos.
"substanta" filosofica a titlului ramane in parte interpretabila mai mult la aspecte personala, insa oi vedea unde oi ajunge.
ma duc la intalnirea cu 5 creiere care sper sa nu dauneze la sanatatea juriului! revin!

1 comment:

Anonymous said...

Asta e un entry ceva mai bun. Nu ma intelege gresit, nu le citesc doar ca sa postez ceva negativ despre ele. Cine posteaza trebuie sa stie ca poate primi critici destul de usturatoare. Dar nu o voi face de data asta. Chiar voi comenta putin substanta subiectului. Inca de la titlu. Nimic nu e totul. Nimic a fost totul candva. Cand nici macar nu exista totul (nici cuvantul nici substanta). Nu ne mai putem intoarce la nimic, mai mult nu avem cum sa il facem absolut. Nimicul absolut nu mai exista. Exista in preistoria fiecarui cuvant un moment in care invatam sa il punem in antiteza. Asa s-a creat "totul". Totul sau nimic? Asta exista, la nivel micro. Insa este formulat eronat. Tot sau nimic ar fi mai corect spus. Atunci cand totul este vizibil, cand totul se refera la o sfera restransa. La nivel macro totul nu exista. Inca. Va deveni vizibil atunci cand nu va mai exista subconstient si s-ar forma "eul" absolut. Dar mai avem, suntem inca in era primitiva la nivel de functionalitate cerebrala.

PS: Nu ai mai postat nimic din iulie 2007. Cred ca ar fi momentul sa te intorci la blogul tau. To blog or not to blog? This is the question. Too blog!!!