Saturday, April 7, 2007

Viata spinoasa / A Spiky Life


Chiar credeti ca stiti ce vreti de la vietile voastre? sau chiar credeti ca totul are o ordine nerastalmacita, incat tu nu poti schimba deloc "viitorul"?
Eu cred ca nu ne dam seama uneori ca totul sta in puterea noastra de decizie si mai mult...de intuintie. Acel al saselea simt:) cred ca exista.
Am gasit o poza foarte sugestiva la o intrebare deloc surprinzatoare: "oare ce va fi?" pai..."nimeni nu stie". Asa as fi raspuns si eu pana acum o saptamana poate. Acum chiar daca totul e neclar, inca, tind sa cred ca noi ne facem drumul, noi ne putem pune flori de o parte si de alta a lui, a sufletului si a
realitatii, incat cand 
pasim sa ne fie bine si sa nu ne "intepam".
Copacul de aici are si el o baza solida..insa neclara, incat nu stii exact cu ce te ajuta ce ai facut pana acum, mai mult prezentul este mai aproape, il ai in mana, te "joci" cu el, chiar "da sange", insa cand te uiti spre viitor intrii in declin, intr o strare ciudata pe care crezi ca n-ai sa ti-o poti explica prea curand. Cu toate ca ...esti sigur ca tepii vor creste si vor ajunge si pana acolo...Totul ne urmeaza.

No comments: